Strooizout

Emstar toners en inkt

soup factory

DFC Grootverbruik, de groothandel met een enorm scala van producten voor in en rondom uw kantine. Producten waarmee u dagelijks heeft te maken, maar die hoogst waarschijnlijk niet tot uw core-business behoren. Ons assortiment is over het algemeen mede bepalend voor de sfeer op uw school, bedrijf of instelling.

Neem bijvoorbeeld de koffie. Uit onderzoek blijkt dat automatenkoffie op het werk op de vijfde plaats van de irritaties op de werkvloer staat. Niet nodig vinden wij bij DFC Grootverbruik. Met de juiste combinatie van professionele zetapparatuur en topklasse ingrediënten verwent u uw werknemers of klanten met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij bieden een totaaloplossing speciaal voor bedrijven, instellingen en scholen. Een ideale combinatie van koffie, de juiste professionele zetapparatuur en voor de finishing touch een uitgebreid assortiment van serviesgoed, theekistjes, melk en suikerzakjes en koffiekoekjes.

En dat geldt natuurlijk ook voor de hygiëne, het toiletpapier, de werkdoeken en dergelijke bij u op de werkvloer.

Immers uw "klant" maakt zijn koopbeslissing mede door zijn beoordeling van het kopje koffie en de hygiëne binnen uw bedrijf. DFC Grootverbruik heeft daarvoor het juiste gereedschap in huis en staat daarmee aan de basis van een goed stuk "gastheerschap".

Onderhoudscontracten

We leveren niet alleen de producten, maar we verzorgen ook de onderhoudscontracten van de apparatuur die we verkopen. Dit gebeurt niet met langdurige "contracten", maar op basis van open calculatie en met uitsluitend gecertificeerde installatiebedrijven. Gaat er iets kapot dan belt u ons en wij zorgen er voor dat er een monteur komt. U heeft er zelf geen omkijken naar."

De relatie met onze klanten

DFC Grootverbruik wil niet alleen leverancier zijn. Wij willen met onze klanten een goede relatie opbouwen. Daarbij staat uw school, bedrijf of instelling centraal. Dit doen wij ondermeer door een op maat gesneden advies, eventuele training van u en – of uw medewerkers en een stiptheid in levering en facturatie. Ieder klant heeft een vaste contactpersoon in de binnendienst en de buitendienst.

Altijd op zoek naar het beste.

Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel. Het klinkt als een cliché, echter wij maken het waar. Wij stellen hoge eisen aan de producten die wij leveren, zowel in kwaliteit, als gebruikersgemak. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold en volgen regelmatig cursussen. Hierdoor zijn zij in staat u te voorzien van het beste advies.

Samengevat

U mag het volgende van DFC Grootverbruik verwachten:

 • Kwalitatief hoogstaande producten
 • Een voor u op maat gesneden advies
 • Trainingen op het gebied van professionele reiniging
 • Correcte leveringen
 • Geen afleverkosten, ook niet bij nabestellingen
 • Op uw "bedrijf" afgestemde bestelbladen
 • Vaste contactpersoon in de binnendienst en buitendienst
 • Vaste chauffeur
 • Flexibele houding ten opzichte van leveringen
 • Geen minimale ordergrootte
 • Wij zijn niet alleen uw leverancier, wij zijn ook uw partner

Kortom uw Qualitypartner in facility.