Strooizout

Emstar toners en inkt

soup factory

De toelevering van scholen is geen gemakkelijke zaak. DFC Grootverbruik voelt zich thuis op scholen. Wij begrijpen wat er speelt in het onderwijs. Vele scholen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs maken dan ook gebruik van de diensten van DFC Grootverbruik. U kunt hierbij denken aan de inrichting van uw toiletgroepen, de bevoorrading van de lerarenkamer, de levering van E.H.B.O.-artikelen, de controle op de BHV-koffers of de gezonde kantine.

Toiletgroepinrichting

DFC grootverbruik werkt samen met een aantal leveranciers van hygiënisch papier. Wij volgen de belangrijke innovaties op dit gebied. DFC Grootverbruik is altijd op zoek naar de beste prijs – kwaliteitsverhouding. Hierbij is niet alleen de prijs van een collo van belang, maar zeer zeker ook de kostprijs per verbruik. En voor veel scholen is er een royale kostenbesparing op de toiletgroepinrichting mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over Toiletgroepinrichting.

De gezonde kantine, voeding in balans

Het streven van de overheid is dat, in 2015, alle schoolkantines een gezond aanbod moeten hebben. In aan vulling op de gezonde kantine van het voedingscentrum heeft DFC Grootverbruik, samen met een aantal fabrikanten uit de levensmiddelenbranche, een programma ontwikkelt onder de titel Voeding in Balans. In dit programma wordt gekeken naar gezonde en “minder gezonde”voeding. Het aanbieden van een totaalpakket, waarbij specifiek wordt gelet op vers, betere ingrediënten en portiegrootte. Door een totaal en gevarieerd aanbod is de kans groter dat uw leerlingen het schoolplein niet verlaten om de supermarkt of benzinepomp te bezoeken.

Klik hier voor meer informatie over gezonde kantines.

Totaal leverancier

Naast de eerder genoemde producten levert DFC Grootverbruik ruim 25.000 artikelen op het gebied van warme dranken, koude dranken, zoetwaren, hygiënisch papier, reinigingsmiddelen, keukeninrichting, apparatuur en E.H.B.O.-artikelen.

 

Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op.
Klik hier als u meer wilt weten over voeding in balans.