Strooizout

Emstar toners en inkt

soup factory

Café Auberge is het voordelige alternatief, speciaal voor u!

Het voordelige alternatief, speciaal voor u!

Café Auberge is het eigen merk van DFC Grootverbruik. Waarom zou u een duur merk schenken... als u met Café Auberge dezelfde topkwaliteit in huis haalt voor een beduidend lagere prijs!

Compleet concept voor horeca en grootverbruik

Café Auberge staat voor een compleet assortiment koffie, met een kwalitatief hoogstaand randassortiment. Bovendien biedt Café Auberge u de juiste apparatuur en service om het lek¬kerste kopje koffie te zetten.

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

Café Auberge is een melange van de beste koffiebonen die hun oorsprong vinden in Centraal- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Altijd vers en van een constante top-kwaliteit. Even lekker als het bekende A-merk, maar wel een stuk voordeliger!

Het complete Café Auberge assortiment bestaat uit kwaliteitsmelanges van hoogwaardige koffiebonen die door de verfijnde brandmethode garant staan voor een uitgebalanceerde volle smaak en een heerlijk geurig aroma. Afhankelijk van uw wensen op het gebied van koffie, kiest u samen met de koffiespecialist van Café Auberge uw optimale koffiesoort. Café Auberge biedt u een topmelange voor elk zetsysteem.

Café Auberge Espresso Medium Roast is een espresso met een aangenaam mild karakter. De fijnste Arabica bonen vormen de basis van deze iets lichter gebrande espressomelange. Dit geeft deze koffie een zachte pure smaak met een fluwelen afdronk. Door het zorgvuldige branden krijgt deze koffie een heerlijk aroma en een prachtige crèmelaag. Deze espressokoffie vormt ook de perfecte basis voor de lekkerste cappuccino.

Café Auberge Espresso Excellent 100% Arabica Deze verfijnde melange bestaat voor 100% uit met de hand geselecteerde Arabica bonen, langzaam gebrand om een zachte en volle smaak te garanderen.

Café Auberge Filterkoffie Roodmerk is samengesteld uit de beste koffiebonen uit Centraal-en Zuid-Amerika en Azië. Een uitgebalanceerde melange met een verfijnde basis van Arabicabonen aangevuld met de kracht van Robusta bonen. Een heerlijke koffie om op elk moment van de dag van te genieten.

Café Auberge Fresh Brew Aroma is samengesteld uit de beste koffiebonen, die kort en intensief worden gebrand. Dit zorgt er samen met de speciale maling voor dat deze koffie bij een lage dosering en een korte zettijd het perfecte kopje koffie geeft.

Café Auberge instant koffie (Vriesdroog) is samengesteld uit de beste koffiebonen en is volgens een uniek procédé gevriesdroogd. Hierdoor blijven de heerlijke smaak en het aroma optimaal bewaard. Deze koffie is speciaal ontwikkeld voor automaten en zorgt altijd voor een perfect kopje koffie.

Café Auberge