Strooizout

Emstar toners en inkt

soup factory

Frisdrank, bieren, wijnen, energiedranken, watercoolers. DFC Grootverbruik biedt een gevarieerde keuze toespitst op de verschillende behoeften ten aanzien van dranken gedurende de dag.

frisdranken
 

Frisdranken

DFC Grootverbruik biedt een ruime keuze aan smaken en energiebehoeftes binnen het frisdrank segment; afhankelijk van het tijdstip, uw smaak en leefstijl zijn er voldoende mogelijkheden.

Water is een uitstekende dorstlesser en een glas water bevat geen calorieën. U kunt kiezen tussen reguliere frisdranken en wil je wat fris drinken met minder calorieën dan heeft u de de mogelijkheid om te kiezen voor light of zero frisdrank.
Een gezonde dorstlesser is vruchtensap. Daarnaast bieden sport- energiedranken en melkproducten u de extra’s op het gewenste moment.

Ook het gebruiksgemak is verhoogd door de verscheidenheid aan verpakkingssoorten, er is met name een trend waarneembaar naar kleinere verpakkingsmaten . Er zijn blikjes en pet- en horecaflesjes frisdrank beschikbaar vanaf 150 ml tot 500 ml voor tussendoor. Bent u met meerdere mensen dan zijn de anderhalve liter frisdrankflessen praktisch.

bieren
 

Bieren

Pilsener en speciaal bieren in fles, beertender of vat.

wijnen
 

Wijnen

Rode wijn, witte wijn, rosé, champagne, sherry, port en vermouth uit alle windstreken. Voor de liefhebber verkopen wij de veel bekroonde streekwijnen van wijngaard De Linie.

Voor recepties en bedrijfsfeesten bieden wij de mogelijkheid tot huur van tap en glaswerk.