Strooizout

Emstar toners en inkt

soup factory

DFC Grootverbruik is de leverancier voor al uw kantoorartikelen. Wij zijn de Groothandel voor uw kantoor, bedrijf, school, organisatie, thuiswerkplek of vereniging. Met een aanbod van een kleine 20.000 artikelen is de keuze ruim te noemen.

Papierwaren
 

Papierwaren

Bij DFC Grootverbruik kunt u vele soorten papier voordelig bestellen en kopen. Of het nu gaat om printpapier of gekleurd papier en van ecologisch papier tot fotopapier. In ons assortiment papier vindt u naast papier voor specifiek gebruik zoals rekenrollen en carbonpapier ook de verschillende formaten papier zoals A3, A4 en A5; en dat allemaal super voordelig.

Schrijf- en tekenartikelen
 

Schrijf- en tekenartikelen

DFC Grootverbruik heeft allerlei schrijfwaren zoals een groot assortiment pennen, potloden en stiften.  Natuurlijk vindt u ook benodigdheden zoals gummen, vullingen, correctieproducten en puntenslijpers.

Computersupplies
 

Computersupplies

Bij DFC Grootverbruik kunt u voordelig allerlei computerbenodigdheden en randapparatuur bestellen en kopen. Wij hebben een groot assortiment cartridges, laptoptassen en koffers, computeraccessoires en datadragers. Tevens vindt u in ons assortiment ook randapparatuur zoals printers, faxen, muizen en toetsenborden..

Etiketten en enveloppen
 

Etiketten en enveloppen

U kunt voordelig etiketten en enveloppen bestellen en kopen. Zo hebben wij een groot assortiment etiketten voor uiteenlopende doeleindes zoals bijvoorbeeld waterbestendige etiketten, diepvriesetiketten en magneetetiketten. In ons aanbod enveloppen vindt u de standaard administratieve enveloppen maar ook enveloppen voor specifiek gebruik zoals enveloppen voor diskettes, CD's En DVD's, zak-enveloppen en beschermingsenveloppen.

Facility expeditie en veiligheid
 

Facility, Expeditie en Veiligheid

U kunt bij ons Facility, Expeditie en Veiligheid artikelen bestellen en kopen. Van opstapje tot postaccessoires.

Kantoormachines
 

Kantoormachines

Bij DFC Grootverbruik vindt u kantoormachines en benodigdheden zoals rekenmachines, lamineer- & inbindmachines. Daarnaast hebben wij ook nog een flink aanbod met kantoorbenodigdheden zoals batterijen, beletteringsystemen en snijmachines.

Kantoormateriaal
 

Kantoormateriaal

Het assortiment kantoormateriaal is ook zeer uitgebreid. Of het nu gaat om nietjes, lijm, perforators, scharen, plakband of paperclips, we hebben het allemaal in diversen uitvoeringen.

Opbergen en archivering
 

Opbergen en Archiveren

Een ruime keuze in mappen, dozen en ordners.

Memoblokken en schriften
 

Memoblokken en Schriften

In deze groep vindt u allerlei mappen, notitieblokken, schriften en memoblaadjes.

Presentatie en communicatie
 

Presentatiemiddelen

Bij DFC Grootverbruik kunnen wij ook een breed scala aan presentatiemiddelen leveren. U kunt hierbij denken aan flipovers, naambordjes, planborden en informatieborden.

Tekenmateriaal en hobbyartikelen
 

Tekenmateriaal

Alles om te kleuren, knutselen, verven of knippen. Het aantal artikelen in deze categorie is erg divers en uitgebreid.

Meubilair en ontvangst
 

Meubilair en Ontvangst

DFC Grootverbruik levert ook al het meubilair voor op de zaak. U kunt denken aan stoelen maar ook klokken.