Strooizout

Emstar toners en inkt

soup factory

Voor elk moment van de dag biedt DFC Grootverbruik een passend assortiment voedingswaren. U vindt bij ons alles voor het ontbijt, de lunch, een kant en klare maaltijd, verantwoord tussendoor of een lekkere snack.

ontbijt lunch
 

Ontbijt of lunch

Brood, broodvervangers, broodbeleg, vers belegde broodjes, vleeswaren, kaas, boter en soep. Aangevuld met een heerlijke kop koffie of thee of een glas vruchtensap.

maaltijden
 

Maaltijd

Voor het overwerk of voor de avondploeg hebben wij een assortiment verse of diepgevroren kant- en klaarmaaltijden en pizza’s. U kunt bij ons ook terecht voor de verschillende maaltijdcomponenten, zoals, macaroni, spaghetti, meelproducten, kruiden enzovoorts.

verse producten
 

Vers

Groente, fruit, vlees, vleeswaren, kaas, eieren en melkproducten, zoals melk, karnemelk, yoghurt, vla en boter. Wij streven erna zoveel mogelijk te werken met streekproducten.

borrelhapjes
 

Borrelhapjes

Wij leveren het complete gamma voor uw borreluurtje, personeelsfeestje en bedrijfsfeest.

diepvries producten
 

Diepvries

Aardappelproducten, zoals friet; snacks, zoals kroketten, frikadellen; brood, zoals stokbrood, klein brood; groente en fruit, schepijs en handijs.

zoetwaren
 

Zoetwaren

In de huidige tijd zijn zoetwaren al gauw een beladen item.
“ Volgens het Voedingscentrum hoeven ongezondere keuzes niet per se weggenomen te worden, maar mensen kunnen wel een ‘duwtje in de goede richting’ krijgen op het moment dat zij een keuze moeten maken. “

DFC Grootverbruik kiest ook voor de gezonde kantine; Voeding in Balans. Denk bijvoorbeeld eens aan een hartig of vezelrijk tussendoortje deze hebben geen ‘dooretende’ effect ” zoals snoep.
Graag adviseren wij u om tot een gevarieerd aanbod van uw bedrijfs- of schoolkantine te komen.