Strooizout

Emstar toners en inkt

soup factory

Snelfilter apparatuur

Snelfilterapparatuur voor locaties met of zonder wateraansluiting. Voorzien van koffie-is-klaar signaal en ontkalkingsignalering. Koffie kan worden gezet in glazen kan(nen), thermoskan of airpot. Buffetapparatuur

Fresh Brew apparatuur

De naam zegt het al: vers gezet! Met een druk op de knop zetten deze automaten een heerlijke kop of kan verse filterkoffie en heet water. Daarnaast biedt deze apparatuur, afhankelijk van het model, meer variatie: specialiteiten zoals espresso, cappuccino, chocolade, espresschoc, café au lait en wiener melange behoren ook tot de mogelijkheden. Snel, gebruiksvriendelijk en dankzij de sterkteregeling en keuzetoetsen voor het toevoegen van suiker of melk af te stemmen op ieders persoonlijke voorkeur. Buffetapparatuur met geïntegreerd heetwater- of heetwater/stoomdeel. Zet koffie in glazen kannen, thermoskan of airpot of vaste containers. Voorzien van koffie-is-klaar signaal en ontkalkingsignalering. Inclusief roestvrijstalen filterpan(nen) en lekbak. Voor locaties met wateraansluiting Rondfilterapparatuur Rondfilterapparatuur voor locaties met wateraansluiting. Zet grote hoeveelheden in losse containers. Voorzien van digitaal, totaal- en dagteller, ontkalkingsysteem, koffie-is-klaar signaal ingebouwde tijdklok en optimale beveiliging. Instantapparatuur Deze automaten zijn uitermate geschikt voor locaties waar op onregelmatige tijden behoefte is aan een warme drank. Binnen enkele seconden heeft u op elk moment de gewenste drank voorzien van een heerlijke crèmelaag. En met de grote variatie aan dranken heeft u voor ieder wat wils.

Diverse automaten

Zoetwaren- en frisdrankautomaten In samenwerking met verschillende fabrikanten bieden wij een breed scala van zoetwaren- en frisdrankautomaten aan. Dit kan geschieden op basis van koop, huur en lease.

Soepautomaat

Soep, een hartig tussendoortje. Wij bieden u de mogelijkheid voor een cup - a - soupautomaat. Van dispenser tot een automaat aangesloten op de waterleiding.

Watercoolers

Altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Dat is een van onze credo’s. Wij verkopen daarom alleen watercoolers aangesloten op de waterleiding. Want: de kwaliteit van het Nederlandse water behoort tot de top vijf van de wereld. Slechts kalk en chloor ( afhankelijk van uw waterleidingsmaatschappij ) zijn de “vervuilers” van ons water. Uw waterleidingsmaatschappij levert voor ± € 1,50 duizend liter water. Waarom dan dure waterkannen? Waarom het gesjouw met kannen door uw personeel? Waarom investeren in statiegeld?

Schoonmaakapparatuur

Elke klus zijn eigen apparaat. Of u nu een waterzuiger, stofzuiger, schrob-zuigmachine, veegmachines of tapijtmachines zoekt? DFC Grootverbruik biedt een breed gamma van machines van diverse topmerken. Onze adviseurs staan u graag terzijde bij uw zoektocht.