Strooizout

Emstar toners en inkt

soup factory

Snel en gemakkelijk een rijk gevulde soep presenteren.
Lekkere soep, rijk gevuld met echte én eerlijke ingrediënten. Met Unox Soup Factory gaat u voor kwaliteit en voor variatie. Hierdoor wordt soep eten voor uw gasten een ware belevenis.
De Unox Soup Factory soepen zijn gebruiksklaar en verpakt in handige folieverpakking. Een verpakking bestaat uit 4 zakken van 2 of 2,5 Liter. De soepen zijn gemakkelijk te verwarmen en kunnen (indien ongeopend) worden terug gekoeld. En natuurlijk zijn alle soepen vrij van kunstmatige geur,- kleur- en smaakstoffen.
Heeft u interesse in dit concept? Neem dan contact op. overzicht van alle soup-factory varianten


soupfactory

Bewaren

Bewaren

Pickwick vernieuwt

Nu in Fairtrade én een gesloten papieren envelop
Pickwick introduceert het Fairtrade assortiment: zes populaire varianten die het internationale Fairtrade keurmerk voeren. Daarnaast heeft het Pickwick Professional assortiment een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Niet alleen de verpakking heeft een verfrissend nieuw design, maar ook de theezakjes worden aangeboden in een gesloten papieren envelop. De gesloten envelop straalt kwaliteit uit en past perfect binnen een zakelijke omgeving.

Gewijzigde inhoud.
Niet alleen de verpakking heeft een wijziging ondergaan, ook de inhoud van verkoopeenheid is gewijzigd. In plaats van 4 x 20 zakjes zitten er nu 3 x 25 in een doos. Voor de verpakkingen van 100 stuks is er niets veranderd.

Gewijzigd assortiment
Ook het assortiment heeft een verandering ondergaan. Een aantal smaken, zoals Dutch Blend, Zwarte bessen en Meloen zijn verdwenen uit het assortiment. Daar staat tegenover dat er ook nieuwe smaken geïntroduceerd zijn, zoals munt en kamille.
Het hele assortiment Pickwick vindt u in onze webshop.

DFC Grootverbruik zorgt voor:
De nieuwe verpakkingen krijgen een nieuw bestelnummer. U hoeft niets te doen. Wij zorgen ervoor dat uw bestellijsten worden aangepast aan de nieuwe verpakkingen.

senseo classic namenDe nieuwe namen zijn geworden:

Regular → Classic
Mild Roast → Mild
Dark Roast → Strong
Extra Dark → Extra Strong
Mocca Gourmet → Mocca Gourmet
Decafé → DecafMaak kans op 2 VIP-kaarten voor Night at the Park

Op 25 juni 2016 vindt het jaarlijkse Night at the Parkfestival plaats in het Zuiderpark in Den Haag.
Dit muziekspektakel wordt dit jaar opgeluisterd door Yada Yada, DI-RECT, Slade, Racoon, Anastacia, Holly Johnson, Wet Wet Wet en The Coronas.
U kunt hier als VIP bij zijn. U wordt ontvangen in de Euro-products VIP-tent. U ontvangt een aantal drankmunten en gedurende de avond wordt u getrakteerd op een aantal hapjes. En natuurlijk geniet u van een fantastisch muziekfestival.
Night at the Park begint om 14.00 uur en eindigt om 23.15 uur.

Hoe maakt u kans op VIP-kaarten?

Koop één of meerdere producten voorzien met het Night at the Park logo.
Deze artikelen vindt u o.a. terug in de DFC webshop onder de knop aanbiedingen.
Door producten te kopen in de periode tot 27 mei 2016 maakt u automatisch kans op twee VIP-kaarten.
In week 22 ( eerste week juni) maken wij de winnaars bekend.

Bestel nu en win!

Bestel nu de producten met het Night at the Park logo en wie weet ontmoeten wij elkaar in de VIP-tent van dit fantastische festival.